неділю, 30 вересня 2018 р.



Шановні бібліотекарі!
    З великою приємністю хочу привітати вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек,
     Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культурну традицію створення бібліотек – храмів духовності, знань та розради, бо знали, що книга – невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.
      Сучасні бібліотеки – потужне багатство нації. А збережене та примножене воно завдяки благородній та клопіткій праці наших бібліотекарів. Саме ви, шановні трударі скарбниць книги, відкриваєте нашим землякам дивовижний, цікавий та багатогранний світ, прищеплюєте юним любов до читання, даруєте їм відчуття прекрасного.
  Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.
   В день вашого професійного свята щиро вітаю вас і висловлюю подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність у нелегкій просвітницькій справі. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї.
 З повагою
Дунаєвецький селищний голова
Антон Камінський

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні бібліотекарі!     З великою приємністю хочу привітати вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек,      Кни...