пʼятницю, 11 травня 2018 р.


В книжковій пам’яті миттєвості весни


Історія – це людська пам’ять, вона нічого не забуває, ні доброго, ні поганого, все в неї на обліку, все передається з покоління в покоління. Відшуміли, відгриміли бої, згасли криваві заграви над рідною землею. Настала весна, весна Перемоги, радості і ... горя.
 Аби показати відвідувачам бібліотек, якою великою ціною нашому народу дісталася Перемога і ще раз нагадати, що цей всесвітньо-історичний подвиг не згасне у віках, він назавжди залишиться у вдячній пам`яті людства 7 та 8 травня в бібліотеках Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади проводилися заходи вшанування пам’яті героїв тих страшних воєнних років, були оформлені книжкові виставки, лунали вірші та пісні про безсмертний подвиг покоління, яке розгромило нацизм і врятувало людство від рабства, ветерани війни розповідали молодому поколінню про тяготи війни. Також з нагоди  пам’ятної  дати  бібліотекарі  разом  з групою своїх юних читачів відвідали ветеранів та учасників бойових дій вдома.
В Дунаєвецькій селищній бібліотеці була оформлена літературно-музична інсталяція «Пам’ятати заради майбутнього», де відвідувачі могли ознайомитися не лише із друкованими виданнями та музейними експонатами по даній тематиці, а й переглянути відеоматеріал про воєнне лихоліття 1939 – 1945 років.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні бібліотекарі!     З великою приємністю хочу привітати вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек,      Кни...