понеділок, 6 листопада 2017 р.

31 жовтня в Дунаєвецькій селищній бібліотеці відбула нарада бібліотечних працівників Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. Завідуюча Дунаєвецької селищної бібліотеки Олеся Погинайко ознайомила   присутніх  із літературними та краєзнавчими датами 2018 року,  а також звернула увагу на укази  Президента України «Про заходи з підготовки та відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі - України» та «Про відзначення 100-річчя Національної академії наук України» та наголосила, що  при написанні річного плану роботи на наступний рік звернути увагу на:
-          місце і роль бібліотек в інфраструктурі громади;
-          доступ до інформації різних верств населення;
-          створення умов для людей з обмеженими фізичними можливостями;
-          розширення реального бібліотечного простору за рахунок за рахунок віртуального;
-          популяризацію сімейних цінностей;
-  краєзнавство – як збереження культурного насліддя краю та ідентичності етнічних груп краю . Також Олеся Валеріївна ознайомила бібліотекарів зі змінами щодо  Актів на списання   літератури  та періодичних видань згідно наказу Хмельницької  обласної  універсальної наукової бібліотеки.  Закликала  усіх взяти участь у акції «Література українському воїну».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні бібліотекарі!     З великою приємністю хочу привітати вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек,      Кни...