четвер, 28 вересня 2017 р.

30 вересня — Всеукраїнський День  бібліотек


  Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
Нікому не секрет, що професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від Вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, а в решті решт і її успішний розвиток. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.
Тож, шановні бібліотекарі  бажаю вам творчого завзяття, нових успіхів у  благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.  

З повагою, 
Дунаєвецький селищний голова
Антон Камінський



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні бібліотекарі!     З великою приємністю хочу привітати вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек,      Кни...